ULVACUPEN 2021 INSTÄLLD!

Skrivet 19 april 2021 20:26

När Ulvacupen ställdes in förra året var nog de flesta inställda på att det givetvis skulle bli cup 2021. Men över ett år in i pandemin är restriktionerna hårdare än någonsin och just nu kan inte ens våra barn och ungdomar spela matcher mot andra lag i närområdet.

Styrelsen och Cupteamet ser inget annat alternativ än att tvingas ställa in även 2021 års upplaga av Ulvacupen på grund av rådande omständigheter. Det är ett oerhört tråkigt beslut utifrån alla aspekter men vi bedömer det omöjligt att arrangera en cup med hitresande och övernattande lag om mindre än 2 månader. Vi sätter alltid människors hälsa främst och tyvärr finns inget annat alternativ.

Det är oerhört tråkigt för alla barn som missar denna härliga fotbollsfest. Nu hoppas vi istället kunna bjuda in till en ordentlig fest helgen innan midsommar 2022.

Information om återbetalningar av anmälningsavgiften har skickats till anmälda lag.

Varma fotbollshälsningar Cupteamet och Ulvåkers IF

Nästa nyhet: Information om Ulvacupen 2021

Skrivet 17 mars 2021 18:22
Med tanke på den rådande osäkerhet i samhället kring regler, rekommendationer och riktlinjer är det svårt att ge någon konkret information i dagsläget om Ulvacupen 2021. Just för tillfället ser det inte så ljust ut mot att arrangera en stor cup i mitten av Juni. Vi kommer självklart följa de riktlinjer som kommer och sätta er säkerhet i centrum. Vi har en arbetsplan där vi senast kommer ta bes... Läs mer

Kommentarer

One Partner Group Gunnar Dafgård Grolls Skövde kommun Shauto Clarion Collection Majoren Quality Hotel Prisma Ortopedservice